donderdag 15 mei 2014

room picturesHe!
Ik hou van interieur. Ik vind het ontzettend leuk om na te denken over hoe je een ruimte zo mooi mogelijk kan inrichten en hoe je er voor kan zorgen dat je kamer bij je persoonlijkheid past, want dan voel je je er pas echt thuis! Een kamer hoeft niet super mooi te zijn, zolang hij maar bij je karakter past.
In ieder geval, ik heb een paar foto's gemaakt van de plekjes in mijn kamer die ik leuk vind en die ik graag met jullie wou delen.Mijn kamer heeft lichte muren gecombineerd met erg veel kleurrijke items. De plekken die ik gefotografeerd heb zijn de plaatsen die volgens mij sfeer hebben, die iets uitstralen.
De bovenste twee foto's zijn de 'herinneringen plekjes' in mijn kamer. Vooral de bovenste, waar er foto's en souvenirs hangen. 
De foto met al de stiften is op mijn bureau, dat ik de laatste tijd redelijk netjes weet te houden. Ik denk dat dat komt omdat ik er ten eerste meer aan zit en doordat ik gewoon meer mijn best heb gedaan om het gezellig te maken. Dat blauwe bakje heb ik zelf gemaakt en die glazen jampot vind ik daar leuk bij staan. Dan nog de twee Arizona flessen die ik echt enorm mooi vind en die volgens mij echt goed bij dat plekje passen.
En dan nog de foto die je bij het openen van dit artikel hebt zien staan. het is een stapel tijdschriften, met een zonnebril er boven op en daar naast een door mijn zus beplakte doos die ze me voor mijn verjaardag gaf. Daar boven op staan twee thee doosjes met een sierlijk papiertje er omheen. 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en dat jullie misschien wat inspiratie uit dit artikel hebben gehaald.
Love 
Maaike!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten