vrijdag 22 april 2016

morgen ga ik naar de zee


Ken je dat wanneer dingen die eigenlijk helemaal niet zo zwaar zijn ineens heel zwaar vallen? Sommige dingen waar je iedere andere dag prima mee om zou kunnen gaan maar die ene dag gewoon niet?
Vandaag is zo een dag voor mij. Ineens lijkt alles harder en zwaarder dan het eigenlijk is. Dus ik ga morgen weg. Ik voel dat ik even weg moet van alles en iedereen en weer rust en geluk ervaren. vandaar dat ik besloten heb om morgen naar de zee te gaan. Ik heb een tien ritten trein kaart dus die ga ik in zetten. Dan kan ik lekker lezen in de trein, lopen op het strand, foto's nemen van het golvende water, fruit eten in het koude zand en vooral tot rust komen.


Toch ben ik bang dat ik me zou kunnen vervelen. Ik ga dus een paar denken bedenken en delen met jullie die ik zou kunnen gaan doen morgen om van die dag echt een goede dag te maken.

* Schrijf in je dagboek een heel dagelijks leven waar je van droomt in een stad waar je nog nooit    geweest bent. Beschrijf je hele dagelijkse routine en ga lekker in tot alle details.

*Teken jouw toekomstige droom huis en bedenk waar alles moet gaan staan en schrijf er een super uitgebreide uitleg bij zodat een persoon die het ooit misschien zal lezen het zich helemaal kan voorstellen.

* Kijk naar voorbijgangers en bedenk wat voor leven ze hebben. Waar worden ze gelukkig van? Wat zijn hun passies? waar dromen ze van? Wat voor relaties hebben ze? Waar zijn ze onzeker over? Wat hebben ze in het verleden mee gemaakt dat hun nu erg markeert?

* Bedenk allemaal dingen die je met je uiterlijk zou kunnen doen en stel je heel uitgebreid voor hoe je er dan uit zou zien, wat je dan zou dragen om het er mee te laten passen, met wat voor mensen je om zou gaan, waar je zou wonen,...

* Kies een boek ineen taal die je niet zo goed beheerst begin te lezen en raad waar het verhaal over gaat. Laat je fantasie los gaan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten