zondag 19 oktober 2014

YAY OR NAY?Zoals ik onlangs al vertelde ben ik van de week wezen winkelen. Ik heb toen het truitje dat je op de foto ziet gekocht en toen ik het de volgende dag aan wou naar school vroeg ik me af of dat eigenlijk wel kon. Er zijn bij ons op school geen regels over kleding dus eigenlijk moet je zelf de grenzen stellen, maar ik wist het niet zo goed. Daarom dacht ik, ik vraag eens aan mijn lezers wat zij vinden, yay or nay?Het is in feite een zwart beggy truitje maar op de boven arm en helemaal bovenaan zit er kant. je zou het een mooi detail kunnen noemen, maar het is zo opvallend dat ik twijfel of het nog wel een detail is :) Ik vind het zelf echt heel erg mooi maar ik twijfel of ik het naar school zou dragen.


Normaal gesproken neem ik me altijd voor om me niks van andermans mening aan te trekken maar ik vind dat het hier wel belangrijk is om niet te ver te gaan ook gewoon uit respect voor anderen. bijvoorbeeld voor geloof ofzo.


Dus zoals je het in de titel al hebt gelezen, ik vraag aan jou of je mij alsjeblieft simpelweg door yay or nay achter te laten in de reacties wilt helpen om te beslissen of ik het naar school kan dragen, en natuurlijk zijn styling tips ook altijd welkom!

Love
Maaike


3 opmerkingen:

 1. duidelijk yay! :D en zelfs als je rekening houdt met andere geloven want je ziet gewoon je armen zoals bij een normaal topje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Definitely yay!
  Het is een prachtig truitje! Ik heb ook al iets gelijkaardig aangedaan, en niemand zei er iets op.

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sowieso yay! Staat hartstikke leuk hoor, ik zou gewoon lekker dragen wat je zelf wilt :)

  BeantwoordenVerwijderen