zaterdag 26 juli 2014

Mijn bril


Het is je vast niet ontgaan dat ik een bril draag. Ik wil jullie vandaag iets meer info geven over mijn bril en over het dragen van een bril, omdat ik weet dat er veel mensen zijn die er veel moeite mee hebben.
Ik draag zelf mijn bril super graag. Ik ga zelfs liever de straat op met bril dan zonder, gewoon omdat ik het prettig vind om alles goed te kunnen lezen en om de gezichten van mensen scherp te zien. Ik vind het altijd vervelend wanneer en een tram aan komt en dat ik niet kan lezen welk nummer het is of dat ik borden of reclame niet kan lezen. Verder is het ook onhandig als je in een mensen menigte op zoek bent naar iemand dat je die persoon dan niet kan zien.
Ik heb wel eens dat ik iemand die ik ken tegen kom op straat, maar dat ik die persoon gewoon niet zo goed zie, dus maak ik  geen oog contact, handig....


Natuurlijk is dit niet de enige reden waarom ik mijn bril graag draag want anders kon ik ook gewoon lenzen dragen.Ik vind eerlijk gezegd dat ik gewoon mooier ben met bril. Het maakt mijn gezicht meer uitgesproken en je ziet mijn wallen, die heel sterk aanwezig zijn bij mij minder.


Ik denk daarom dat het echt heel belangrijk is dat je een goede bril uit kiest. Ik heb bij het kopen van mijn bril wel 20 winkels gehad, en heb nog veel meer brillen op gehad. Uiteindelijk heb ik een selectie gemaakt in mijn hoofd van de brillen die ik het leukst vond en ben ik een paar dagen later terug gegaan om nog eens te kijken. Daarna heb ik pas besloten. Op die manier hadden verschillende mensen hun mening kunnen geven en heb ik het ook meerdere keren kunnen bekijken.

Verder hebben we nog steeds het stereotype, mensen die een bril dragen zijn nerds. als je gewoon een leuke bril uitkiest (die je er niet al te braaf uit laat zien) denk ik dat alles helemaal goed zal komen. Zoizo kennen mensen je meestal al voordat je een bril gaan dragen en weten ze dus al wat voor karakter je hebt.


Als iemand het zich trouwens nog af vraagt, mijn bril is van het merk Kinto. Dat maakt brillen voor mensen die een smaller gezicht hebben.


Ik hoop dat jullie er wat aan hadden en dat het leuk was om te lezen.
Liefs


1 opmerking:

  1. wat heb jij een super mooie blog zeg!
    Ik vind je er trouwens super leuk uit zien met en zonder bril! Ikzelf heb alleen een bril voor als ik hoofdpijn heb, of voor als ik moet lezen haha :)

    BeantwoordenVerwijderen