zondag 29 november 2015

Sinterklaas

Ik blijf het vreemd vinden dat ik wanneer de examens weer beginnen (zoals in deze tijd) ik altijd in eens heel veel zin krijg om aan mijn blog te werken en me steeds voor neem om meer te gaan schrijven zodra ik er meer tijd voor heb in de vakantie. Als ik terug kijk in mijn oude bestanden om de computer kom ik ook altijd verschillende video's tegen die ik dan film, in mijn pyama en met een gezicht dat er niet bepaald 'fris en fruitig' uit ziet.
Maar als je naar de datum die bij deze post staat kijkt kan je ook afleiden dat begin december nabij is. En gelukkig betekend dit niet alleen het begin van de examens maar ook Sinterklaas die zijn intocht in het land weer maakt. Zo ben ik ook nu ik al dichterbij het einden van school dan bij het begin van school zit nog steeds helemaal mee met alle gebeurtenissen op het Sinterklaas journaal, hoewel ik tegenwoordig toch wel wat anders kijk naar het programma. Als het programma bijvoorbeeld wordt aangekondigd met 'het Sinterklaas journaal met Diewertje Blok' krijg ik nostalgische kriebels in mijn buik en wanneer het hoofdpiet wanhopig probeert te tellen hoeveel pieten hij nou eigenlijk heeft en probeert te begrijpen wat Sinterklaas stiekem allemaal uitspookt.
Toen ik laatst mijn brief aan de Sint schreef om samen met een wortel in mijn schoen te doen kon ik het ook niet laten om alle stiften, stickers en anderen weer boven te halen en ontzettend mijn best te doen voor de mooiste brief van het hele jaar.
Je merkt het al ik kan niet wachten om met het hele gezin gezellig bij het haart vuur te zitten met een kop warme thee en lekkere snoepjes.
Ik hoop dat jullie je ook al lekker verheugen op 5 december en dat jullie er flink van zullen genieten. En ondertussen wens ik jullie ook allemaal ontzettend veel succes met de examens.
Liefs Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten