donderdag 26 februari 2015

TIP: Spullen vinden in je tas

 Ken je dan moment dat je in de ijzerenkou voor de deur van je huis staat en dat je je sleutels niet kunt vinden? Of wanneer je voor de poortjes van het metro station staat en dat je je abonnement niet kunt vinden waar door iedereen op je moet wachten? Of wanneer je je verveelt in de tram, dat je bedenkt dat je muziek wilt luisteren en dat je al je spullen moet halen voordat je je oortjes trots bovenhaalt waardoor iedereen je aankijkt met een blik van :'Oh dag zocht ze dus...'
Ik ken dit gevoel maar al te goed en ik was het zo zat dat ik er een oplossing voor heb bedacht.

De oplossing die ik heb bedacht vormde zich in mijn hoofd op het moment dat ik aan het twijfelen was of ik zou aanbellen en liegen over het feit dat ik m'n sleutels niet mee had, waarbij ik wel de kans had dat niemand open deed en dat ik nog langer in de kou moest wachten of dat ik nog een keer mijn tas zou doorzoeken.
Ik had ineens een soort flash-back zoals je altijd in films ziet waarbij het beeld van de etui die ik de dag daarvoor in een rommelige bureau lade was tegen gekomen. En zo kwam het dus, het geniale idee om alles bij elkaar te stoppen.


Nou zoals je al merkt is mijn idee niet bijzonder spectaculair, je zoekt een of andere oude pennenzak, bedenkt wat er allemaal in moet doen, je stopt het erin en vervolgens leg je het geheel in je tas. Nou wat dacht je daar van!?


Ik hoop dat het een paar van jullie heeft kunnen verlossen van de irritaties en laat me weten in de comments of je nog andere oplossingen hebt.
Heel erg veel liefs van een veel te afwezig-op-haar-blog-Maaike

2 opmerkingen:

  1. Ik herken het zeker dat je zolang naar je sleutel of je bus abonnement moet zoeken! Eigenlijk best een handige en slimme oplossing!

    BeantwoordenVerwijderen