zondag 4 januari 2015

Afgelopen tijd favorieten


De afgelopen tijd heb ik een aantal dingen met ontzettend veel plezier gebruikt. Normaal gesproken blijf ik lang hangen op dingen dus kom ik niet zo heel vaak bij nieuwe dingen die ik graag gebruik maar de laatste tijd heb ik mezelf een beetje gedwongen om wat meer om me heen te kijken en er is vooral veel goeds uit gekomen.Als eerste wil ik jullie kennis laten maken met twee youtube kanaalen die ik nog niet kende. Het eerste kanaal heet TheLineUp. Dit is van twee meisjes die volgens mij in Zweden wonen en die alle twee een vrij verschillende stijl hebben en samen maken ze heel veel fashion video's. Naast hun leuke stijl haal ik ook ontzettend veel inspiratie uit de manier waar op ze hun video's bewerken.

Een ander kanaal waar ik echt met heel veel plezier naar kijk heet sunbeamsjess. Op dit kanaal maakt Jessie video's, voornamelijk over fashion. Ook zij heeft een ontzettend inspirerende stijl en steekt duidelijk veel tijd in het filmen van haar video's. Het lijkt wel of alles wat zij doet met veel stijl en smaak gebeurt, echt mooi. Alleen al de lay-out van haar kanaal. Je moet er van houden maar ik vind het in ieder geval geweldig.

Verder wil ik jullie ook nog graag iets vertellen over het horloge dat ik de laatste tijd erg veel draag. Vroeger had ik ooit een ontzettend lelijk uurwerk maar ik vergat altijd om het om te doen. Vanaf dat moment heb ik nooit meer een horloge in mijn bezit gehad. Daar is een paar weken geleden verandering in gekomen en gek genoeg draag ik het sindsdien veel vaker en merk ik ook dat ik het niet alleen handig vind maar ook mooi en leuk. Het is een mat zwart horloge van swatch en doordat het zo simpel is draag ik het makkelijk overal bij. Het aller laatste dat ik jullie nog wou laten zien is een heel mooi en subtiel kettinkje dat ik van Sinterklaas kreeg, toen heb omgedaan en sindsdien heb ik er nog geen afstand van gedaan.
Als ik na school van de tramhalte naar huis loop kom ik altijd langs een boutique waar allemaal prachtige sieraden verkocht worden. Iedere dag keek keek ik naar dit kettinkje en steeds had ik zin om naar binnen te gaan maar ik heb het niet gedaan. Op een dag liep ik samen met mijn moeder langs deze winkel en zij had er duidelijk ook een zwak. Ik wees haar het kettinkje en ze heeft dat blijkbaar onthouden want een halfjaar later lag het in de zak van sinterklaas.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit te lezen en uiteraard wens ik ieder van jullie oprecht een geweldig jaar toe vol kansen en geluk.
Liefs Maaike

1 opmerking:

  1. Dat kettinkje is prachtig! Wat lief dat je moeder dit onthouden heeft!

    BeantwoordenVerwijderen